DISC QUICK-SCAN

De DISC Quick-scan geeft inzicht in je gedragsstijl. Het is de welbekende DISC test met de 4 kleuren. Rood voor “Dominantie”, geel voor “Invloed”, groen voor “Stabiliteit” en blauw voor “Conformiteit”. Het gaat niet om goed of fout. De quick-scan meet alleen je gedrag. Dat gedrag is in verschillende situaties meer of minder behulpzaam. Uiteindelijk hebben we allemaal onze kwaliteiten en valkuilen.

Deze DISC quick-scan geeft een score op basis van 6 categorieën van zeer laag tot zeer hoog. Deze DISC test geeft daarmee een beeld van jouw kwaliteiten. Vul je de test samen in, dan zie je ook de onderlinge verhoudingen en de mogelijkheden om van elkaar te leren. Op basis van 22 jaar ervaring met DISC analyses halen we het maximale uit elk team. Van het verbeteren van de samenwerking tot het selecteren van nieuwe teamleden.

Jouw uitgangspunt voor het beantwoorden van de vragen is: “Hoe ziet jij jezelf in je werkomgeving?”.

Je ziet 24 frames, bestaande uit telkens 4 omschrijvingen. Je kiest eerst welke omschrijving het BESTE bij je past. Daarna kies je welke omschrijving het MINSTE bij je past. De 2 overgebleven omschrijvingen kruis je aan als “neutraal”. Je kunt telkens maar 1 omschrijving kiezen die het beste of minste bij je past. Het is niet altijd makkelijk, maar je zult moeten kiezen. Succes!

De DISC Quick-scan heeft ongeveer 60 seconden nodig om te laden. Als je problemen ondervindt, stuur ons dan een bericht via info@buromorgen.nl of neem even telefonisch contact op: 077-7703311.