MENTAL COACHING IS ‘NIET VOOR WATJES’

Mental coaching bij Buro Morgen is erop gericht om jezelf te ont(-)moeten. ‘Ont-moeten’ in de zin van meer doen vanuit willen in plaats van vanuit moeten. En ‘ontmoeten’ in de zin van jezelf leren kennen en jouw kwaliteiten ontdekken en (weer) gaan benutten.

Coaching bij Buro Morgen is gericht op jouw toekomst. Jouw werk. Jouw studie. Jouw gedrag. Jouw keuze. Ieder coachtraject is professioneel maatwerk, aangepast op jouw doel. We stemmen samen jouw route af. En kiezen de coachvorm die bij jou en jouw coachvraag past. We starten met een intakegesprek waar we bepalen of er gezamenlijk vertrouwen is om te starten. We maken vervolgens jouw coachvraag concreet, waarna we in een aantal vervolggesprekken aan de slag gaan. We volgen samen kritisch het resultaat en evalueren over het behaalde resultaat.

Coachvragen zijn er in alle soorten en maten. Immers, iedereen heeft recht op zijn/haar eigen problemen en ontwikkelvragen. Staat jouw coachvraag er niet bij? Neem vrijblijvend contact op voor afstemming over de mogelijkheden.

Zoek je naar een teamcoach? Kijk dan ook eens naar het label Teamworker.nl.

mental coach coaching venlo limburg brabant

Coche (frans) of coach (engels) = een koets/wagen om mensen van A naar B te brengen.’

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

LOOPBAAN ONTWIKKELING

management ondernemer coach coaching limburg brabant

I. – ondernemer ‘Het niet goed voelen in je vel maakt dat je op je werk niet meer goed functioneert en niet meer kunt focussen. Van binnen was ik als een “rotte” ui, van buiten glom ik als een gezonde. Wendy wist de ui op een bijzondere manier te pellen, en kon de ui weer genezen met nieuwe laagjes gezond vel. Hierdoor kwam ik weer bij mezelf en durfde ik ook keuzes te maken die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Zonder Wendy was dit niet gebeurd, daarvoor ben ik ze oneindig dankbaar.’ Meer…